counter create hit

مطالب مرتبط:

طرز تهیه آش قلیه

غذای آش قلیه یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان گیلان است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای آش قلیه گوشت چرخ کرده:200 گرم پیاز رنده شده:یک عدد لوبیا سفید:130 گرم نخود:100 گرم هویج نگینی:3 عدد کشمش پلویی:150 گرم قیصی:8 عدد چغندر: ...

طرز تهیه ترشی سبز

مواد لازم برای ترشی سبز 150 گرم چاقاله بادام 250 گرم کلم بروکلی 4 ساقه کرفس 100 گرم زیتون 200 گرم گوجه سبز 5 عددخیار 100 گرم ذرت 100 گرم نخود فرنگی 1 کیلوگرم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل طرز تهیه ترشی سبز کلم بروکلی را به قطع ...

کوکتل میوه

کوکتل میوه

تحریریه زندگی آنلاین - گروه تغذیه   ...

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت دارد و در بعضی از شهرها مثل اصفهان به آن استانبولی میگویند. اما استانبولی تهرانی ن ...

استیون هاوکینگ درگذشت

استیون هاوکینگ درگذشت

استیون هاوکینگ که به‌جرأت می‌توان او را مشهورترین ریاضیدان و فیزیک‌دان انگلیسی عصر حاضر توصیف کرد، در سن ۷۶ سالگی و پس از ۵۵ سال مبارزه با بیماری «موتور نورون» درگذشت.   ...

5 غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!

5 غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!

بسیاری از افراد، خصوصا آنان که مشغله کاری زیادی دارند، در زمینه آشپزی به وسیله‌ای مانند زودپز علاقه‌مند هستند. با توجه به امکانات و قابلیت‌های این وسیله، به نظر می‌رسد که می‌توان هر غذایی را در زودپز آماده کرد، اما در واقعیت چنین چیزی امکان ...

چیدمان خوب سفره هفت سین

بسیاری از خانم ها با نزدیک شدن به نوروز به فکر روش هایی برای چیدن سفره نوروز هستند، به همین بهانه آسمونی در این مقاله نکاتی در مورد تزیین سفره هفت سین و همچنین عکس هایی از مدل های سفره هفت سین را برای شما عزیزان تهیه کرده است که در ادامه می خوانید و … مط ...

با ناپلئونی شکلاتی، بی خیال رژیم شوید!

با ناپلئونی شکلاتی، بی خیال رژیم شوید!

شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است. در این مطلب طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی را آورده ایم.

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

امروز می خوایم تافی خونگی درست کنیم ، چطوره قبلش یکم بیشتر راجع بهش بدونیم؟ مشهور ترین تافی در ایالات متحده، تافی انگلیسی هست که توش کره ی زیادی استفاده میش ...

سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک

مانند همه مرکبات، پرتقال خونی منبع خوبی از ویتامین C و فیبر است. اما ممکن است ندانید که رنگدانه قرمز آن، آنتوسیانین، آنتی اکسیدان قوی است.

ترافیک سنگین در ۱۰ محور مواصلاتی کشور

ترافیک سنگین در ۱۰ محور مواصلاتی کشور

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور با تشریح وضعیت ترافیکی راه های کشور از وجود ترافیک سنگین و پرحجم در ۱۰ محور خبر داد.     رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور با تشریح وضعیت ترافیکی راه های کشور از وجود ترافیک پرحجم و ...

[wpdreams_ajaxsearchlite]

نوشته [wpdreams_ajaxsearchlite] اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

طرز تهیه کیک کدو سبز لیمویی با طعمی متفاوت و عالی

کیک کدو سبز لیمویی دارای طعمی متفاوت است و برای درست کردن آن تقریبا به یک ساعت زمان نیاز دارید. در این مطلب دستور تهیه این کیک را برای 4 نفر می خوانید. مواد لازم برای کیک کدو سبز لیمویی  شکر دانه ریز  1 فنجان رنده پوست لیمو  از 2 عدد لیموی بزرگ روغن نبا ...

برنامه غذایی دوران بارداری، فست فود بخورم؟

خوردن غذاهای چرب و فست فود را کنار بگذارید و بیشتر گیاهان، غلات و ماهی را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

۴ نوع از حمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهانه جدول: حمص (Homs) یا نخود - ارده تغذیه مدیترانه ای - زبان عربی در خاورمیانه بسیار محبوب است در رستوران ها به عنوان پیش غذا. این غذا به دلیل وجود یک نخود حاوی مقدار زیادی آهن و ویتامین C و پروتئین است. همچنین فراوانی از فیبر برای دستگاه گوارش بدن مفید است. این غذا بدون گوشت, انتخاب خوبی برای گیاه خواران است. مقدار برنج: 4 تا 6 نفرمواد لازم: نخود فرنگی (پخته شده): 2 فنجان ارده: جام سیر (خرد شده): 3 حبه آب لیمو سنگ: نیمی از تعداد روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری زیره سبز (پودر): قاشق چای خوری فایل: قاشق چای خوری آب: به مقدار لازم   طرز تهیه: 1. نخودها را یک روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند و روز بعد آنها را بپزید تا نرم شوند.     2. نخود پخته را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نیمی از روغن زیتون، ارده، سیر ریز خرد شده، زیره و نمک را اضافه و مخلوط کنید.     3. مقداری آب اضافه و مخلوط کنید. در صورتی که حمص سفت و غلیظ تری می خواهید، آب کمتری اضافه کنید. (میزان آب بستگی به ذائقه تان دارد.)     4. حمص را در ظرف سرو بکشید و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بریزید.       حمص فلفل قرمز و سیرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب فلفل قرمز: 2 عدد برگ رزماری: یک عدد سیر: یک بُته شکر: به مقدار لازم   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. با چنگال حفره هایی روی فلفل های قرمز ایجاد کنید و روغن زیتون روی آنها بریزید. آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید.   3. قسمت بالای بته سیر را برش دهید و روغن زیتون روی آن بریزید و در فویل آلومینیومی بپیچید.   4. آنها را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد (400 الی 450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند. سیر را پوست کنده و به همراه فلفل قرمز کباب شده در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید و با حمص به خوبی مخلوط کنید.   حمص چغندرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب چغندر درشت (پخته): 2 عدد آب لبو: به مقدار لازم برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. چغندر پخته و رنده یا له شده و آب چغندر را به آن اضافه و مخلوط کنید.   3. روی حمص را با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.   حمص ژامبون و دانه کاجمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب کره: 200 گرم ژامبون: 100 گرم فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.   2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ژامبون درشت خرد شده را در آن تفت دهید و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.   3. این مخلوط را روی حمص پخش کنید. دانه های کاج را نیز در تابه تفت دهید و سپس روی حمص بریزید و سرو کنید.