counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه آدانا کباب از خوشمزه های ترکیه

طرز تهیه آدانا کباب از خوشمزه های ترکیه

آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز پر از زغال چوب سوزان کباب می‌شود. آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

کوکتل میوه

کوکتل میوه

تحریریه زندگی آنلاین - گروه تغذیه   ...

دستور پخت سوپ کرفس

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها،سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید. نوشته دستور پخت سوپ کرفس اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

کنافه شیرینی لبنانی خوشمزه

کنافه شیرینی لبنانی خوشمزه

کنافه شیرینی بسیار خوشمزه ای است که در مناطق اطراف ایران از جمله ترکیه، لبنان و فلسطین رواج دارد. کنافه از جمله شیرینی‌هایی است که مثل زولبیا و بامی ...

زاتزیکی، ماست و خیار یونانی

زاتزیکی، ماست و خیار یونانی

وب سایت سرآشپز پاپیون: طعم آن خیلی لذت بخش است و برای سرو کردن کنار سبزیجات، چیپس پیتا، گوشت گریل شده و حتی در ساندویچ عالی است. ساده ترین کار استفاده از ماست یونانی است. با ای ...

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت دارد و در بعضی از شهرها مثل اصفهان به آن استانبولی میگویند. اما استانبولی تهرانی ن ...

طرز تهیه ژله های حوض ماهی و شکل سبزه عید

طرز تهیه ژله حوض ماهی و شکل سبزه عید را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. این مدل در عین زیبایی بسیار ساده بوده و در کوتاهترین زمان تهیه می شود.مواد لازم :ژله بلوبری ۲ بستهژله آلوئه ورا ۱ بستهبستنی وانیلی ۱ ...

سالاد پاستا و سالمون، سالادی مغذی و سرشار از امگا ۳

بدن انسان برای برطرف کردن نیازهای خود به مواد تغذیه ای ازجمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد. نوشته سالاد پاستا و سالمون، سالادی مغذی و سرشار از امگا ۳ اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه آش انار

آش انار یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن را در این مطلب مشاهده می کنید.  مواد لازم برای آش انار  سبزی آش  نیم کیلو برنج  نصف پیمانه عدس  یک پیمانه پیاز متوسط  3 عدد آبانارترش  یک لیوان و نمک فلفل ، زردچوبه  به میزان لازم روغن سرخ کردنی ...

طرز تهیه پیتزا زبان مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا زبان مرحله به مرحله

اگه طرز تهیه یه خمیر پیتزای خوشمزه و با کیفیت رو بدونین اونوقته که میتونین انواع و اقسام پیتزا های خوشمزه با گوشت، مرغ و یا سبزیجات رو تو خونه بپزین در این مطلب هم طرز تهیه پیتزای زبان رو براتون میذارم امیدورام تو خونه بپزینش و از طعم محشرش در کنار خانواد ...

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

امروز می خوایم تافی خونگی درست کنیم ، چطوره قبلش یکم بیشتر راجع بهش بدونیم؟ مشهور ترین تافی در ایالات متحده، تافی انگلیسی هست که توش کره ی زیادی استفاده میش ...

طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی

آبگوشت قرمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است که غذایی است که هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورش قورمه سبزی! آسمونی در این بخش طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی را منتشر می کند. مواد لازم برای تهیه آبگوشت قرمه سبزی سبزی قورمه 250 گرم گوشت گوسفند نیم کیلو لوبیا قر ...

پودینگ تافی؛ صبحانه ای متفاوت و خوشمزه

پودینگ تافی؛ صبحانه ای متفاوت و خوشمزه

پودینگ تافی، یک صبحانه کاملا مقوی و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

ستاره و لاله اسکندری در دورهمی و ماجرای عاشق شدنشان

ستاره و لاله اسکندری در دورهمی و ماجرای عاشق شدنشان

برنامه دورهمی شب 13 فروردین ماه 1396 ساعت 23 روی آنتن شبکه نسیم رفت. مهران مدیری در این برنامه میزبان ستاره و لاله اسکندری دو خواهر هنرمند سینما و تلویزیون بود.     غیبت مهران مدیری و ستاره اسکندری از لاله تاخیر لاله در رسیدن به اس ...

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد. ...

یک راه جدید برای پخت شلغم و لبو

روش جدید پخت شلغم و لبو

پخت و پز گیاهان و ادویه جات ترشی جات بدون آب یا کم آب و ویتامین ها و بسیاری از مواد مغذی درون آن تشکیل دفتریکی از بزرگ حفظ کند. این گزارش به عنوانایران: مواد مورد نیازچغندر : یک کیلوآب : نصف فنجانقند و شکر : ازآن دلخواهطرز تهیه لبوچغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه ای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت های مختلف هر یک از آنها شکاف های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید. و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه قرار دهید.در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید. نکته : بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود.با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود. طرز پخت شلغم با ماکروویومواد لازمشلغم : یک کیلو طرز تهیه شلغمشلغم ها را شسته و آن را درسته در ظرف قرار دهید و با چاقو شکاف های عمقی در آنها ایجاد کنید، نیازی به اضافه کردن آب نیست. ظرف را با درپوش به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه با درجه حداکثر ۱۰۰%یا ۹۰۰ وات در دستگاه گذاشته در این فاصله یک بار شلغم ها را زیر و روکنید.می توان به شلغم های پخته در موقع مصرف یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز اضافه کرد. نکته : چغندرها بعد از پخت بسیار خوش رنگ می باشند و از آب آن می توان در تهیه بعضی از سس ها و خورش ها استفاده کرد آلامتو .