counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه آدانا کباب از خوشمزه های ترکیه

طرز تهیه آدانا کباب از خوشمزه های ترکیه

آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز پر از زغال چوب سوزان کباب می‌شود. آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

دستور پخت سوپ کرفس

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها،سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید. نوشته دستور پخت سوپ کرفس اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

کنافه شیرینی لبنانی خوشمزه

کنافه شیرینی لبنانی خوشمزه

کنافه شیرینی بسیار خوشمزه ای است که در مناطق اطراف ایران از جمله ترکیه، لبنان و فلسطین رواج دارد. کنافه از جمله شیرینی‌هایی است که مثل زولبیا و بامی ...

زاتزیکی، ماست و خیار یونانی

زاتزیکی، ماست و خیار یونانی

وب سایت سرآشپز پاپیون: طعم آن خیلی لذت بخش است و برای سرو کردن کنار سبزیجات، چیپس پیتا، گوشت گریل شده و حتی در ساندویچ عالی است. ساده ترین کار استفاده از ماست یونانی است. با ای ...

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت دارد و در بعضی از شهرها مثل اصفهان به آن استانبولی میگویند. اما استانبولی تهرانی ن ...

طرز تهیه ژله های حوض ماهی و شکل سبزه عید

طرز تهیه ژله حوض ماهی و شکل سبزه عید را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. این مدل در عین زیبایی بسیار ساده بوده و در کوتاهترین زمان تهیه می شود.مواد لازم :ژله بلوبری ۲ بستهژله آلوئه ورا ۱ بستهبستنی وانیلی ۱ ...

سالاد پاستا و سالمون، سالادی مغذی و سرشار از امگا ۳

بدن انسان برای برطرف کردن نیازهای خود به مواد تغذیه ای ازجمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد. نوشته سالاد پاستا و سالمون، سالادی مغذی و سرشار از امگا ۳ اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه آش انار

آش انار یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن را در این مطلب مشاهده می کنید.  مواد لازم برای آش انار  سبزی آش  نیم کیلو برنج  نصف پیمانه عدس  یک پیمانه پیاز متوسط  3 عدد آبانارترش  یک لیوان و نمک فلفل ، زردچوبه  به میزان لازم روغن سرخ کردنی ...

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

امروز می خوایم تافی خونگی درست کنیم ، چطوره قبلش یکم بیشتر راجع بهش بدونیم؟ مشهور ترین تافی در ایالات متحده، تافی انگلیسی هست که توش کره ی زیادی استفاده میش ...

طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی

آبگوشت قرمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است که غذایی است که هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورش قورمه سبزی! آسمونی در این بخش طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی را منتشر می کند. مواد لازم برای تهیه آبگوشت قرمه سبزی سبزی قورمه 250 گرم گوشت گوسفند نیم کیلو لوبیا قر ...

پودینگ تافی؛ صبحانه ای متفاوت و خوشمزه

پودینگ تافی؛ صبحانه ای متفاوت و خوشمزه

پودینگ تافی، یک صبحانه کاملا مقوی و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد. ...

چگونه برای آماده سازی گوشت مرغ

طرز تهیه تاکوی مرغ و گوشت

چگونه برای آماده سازی Cهستندkoاز مرغ و گوشت بهاینبعضیهاروش ها: چگونه برای آماده سازی Cهستندkoاز مرغ و گوشت به عنواناین است کهبرخی ازآنهابه آنهاJan Tهستندمنeهستندمانند دود و خوشمزه Tهستند و Bهستند مواد رویی مورد علاقهدهمحل ثبت نام از برنج است. Mهستند pهیچReddit چیز Decهستندو و Mهستندآناند لیموترش; خدماتهستندg و گشنیز . Mآنها لیست هستندگرم مواد منآهqB BTدر حالچنین بوده Tآنهامن تیها هستندکهدر حال دانشگاه کرده ایم اما هر چه دوست دارید به آن اضافه کنید. طرز تهیه: به گزارش آکاایران: 1. ابتدا گوشت خرد شده را را در یک ماهیتابه ی بزرگ روی حرارت متوسط 8 دقیقه تفت دهید و در موقع لازم برگردانید تا روغن بیندازد و برشته شود. 2. گوشت را روی حوله ی کاغذی خشک کنید تا روغنش گرفته شود و کنار بگذارید. همه ی روغن آن جز 2 قاشق سوپخوری از آن را دور بریزید. 3. دو طرف مرغ را با نمک مزه دار کنید. مرغ را به صورت یک لایه داخل تابه قرار دهید و 5 دقیقه تا برشته شود تفت دهید. برگردانید و 5 تا 6 دقیقه دیگر تا زمانی که کامل بپزد تفت دهید. حرارت را کم کنید و مرغ را روی تخته قرار دهید و ریز خرد کنید. 4. پودر فلفل قرمز، زیره، پاپریکای دودی، گشنیز و سیر را به تابه اضافه کنید. 1 دقیقه هم بزنید و تفت دهید. 5. مرغ را مجدداً داخل تابه بریزید. عصاره مرغ را روی آن بریزید و با یک قاشق چوبی تکه های قهوه ای را که به کف تابه چسبیده اند جدا کنید. آنقدر بپزید تا عصاره غلیظ شود و روی مرغ را بپوشاند. آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. 6. مرغ را در کنار تورتیلای گرم و مواد مورد علاقه ی خود برای روی تاکو سرو کنید. فراموش نکنید تا گوشت را هم خرد کنید و روی تاکو بریزید. پیاز، پیاز ترشی قرمز، پنیر، خامه ترش یا خامه، آووکادو یا گواکامولی، سس تند، ترشی فلفل سبز تند، کاهو یا کلم و گشنیز.