مطالب مرتبط:
جدیدترین مدل تزیین سالاد 2015 - 1394

جدیدترین مدل تزیین سالاد 2015 - 1394

جدیدترین مدل تزیین سالاد 2015 - 1394 -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین سالاد ...

میگو با شلیل کبابی

میگو با شلیل کبابی

میگو با شلیل کبابی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی  با طبع خنک و سبک و سریع الحضم را در منوی پیشنهادی خود جای نمیده ...

تبلیغات بالای پست فست

تبلیغات بالای پست فست

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

قهوه

منوی امروز: قهوه قهوه و مشتقات آن، یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های سراسر دنیاست.افسانه‌های زیادی درباره منشأ قهوه وجود دارد و این موضوع هنوز به‌صورت راز باقی مانده است؛ ولی بیشتر راویان بر یک موضوع اتفاق‌نظر دارند و آن زادگاه قهوه است که ...

خواص خیار چنبر تلخ در بارداری + خواص خیار چنبر برای کودکان

خواص خیار چنبر تلخ در بارداری + خواص خیار چنبر برای کودکان

خواص خیار چنبر تلخ در بارداری + خواص خیار چنبر برای کودکان خواص خی ...

تیرامیسوی لیمو، عجب چیزیه!

تیرامیسوی لیمو , قالب را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس روی تیرامیسو پوست رنده شده لیموترش بریزید و سرو کنید. نوشته تیرامیسوی لیمو، عجب چیزیه! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

پویش «فست فود طبیعی، جایگزین شیرینی» در مدرسه ها شیراز

پویش «فست فود طبیعی، جایگزین شیرینی» در مدرسه ها شیراز

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛  ؛  زیبا کجوری کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز گفت: طبق پژوهش ها انجام شده، کسانی که در وعده‌های غذایی خود، زیادتر از میوه و سبزیجات ...

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. طرز تهیه جوجه کباب ترش شبیه به طرز تهیه کباب ترش شمالی است اما با مرغ تهیه میشود. مواد مورد نیاز:   سینه مرغ (کبابی خردشده): 1 کیلوگرم رب انار: 4 ق س ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

سس زنجبیل؛ طعم دهنده ای لذیذ

سس زنجبیل؛ طعم دهنده ای لذیذ

مزه‌دار کردن سالاد، مرغ و انواع ساندویچ‌ها یکی از هنرهای هر سرآشپزی می‌باشد. برای این امر، از انواع گوناگون سس‌ها استفاده می‌شود. یکی از این سس‌های لذیذ، سس با طعم زنجبیل است که امروز آموزش آن را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی ...

طرز تهیه کیک روغن زیتون با لیمو و خامه لیمویی

 مواد لازم برای کیک روغن زیتون با لیمو دو عدد تخم مرغ یک پیمانه شکر دو پیمانه آرد کامل یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک درشت 2/3 پیمانه روغن زیتون 4 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده نصف پیمانه آب لیمو نصف پیمانه شیر بدون چر ...

سالاد مرغ و آوودکادو؛ سالاد مخصوص بچه پولدار ها

سالاد مرغ و آوودکادو را می توانید به عنوان یک وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنید. به خاطر چربی نسبتا بالای آووکادو مصرف آن به کسانی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، توصیه نمی شود.مواد مورد نیاز سالاد مرغ و آوود ...

طرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادو

طرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادو

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ؛ سالاد مرغ و آووکادو را توان دارید به عنوان یک وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنید. به علت چربی تقریبا بالای آووکادو استفاده آن به افرادی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، سفارش نمی توان. ...

پیش غذا با انار

پیش غذا با انار

دستوری از مجله هنر آشپزی 158 سرو در ظروف چینی زرین ایران (دیس پیتزا روندو) طرز تهیه پیش غذا با انار : تمام مواد(به جز انار) را با هم مخلوط کنید و به شکل لوله ای داخل پلاست ...

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

وب‌سایت ستاره: قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذاهای محبوبی هستند که همراه با فست‌فودهایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.   طرز تهیه قارچ ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قبف بستنی درست کنید.مواد لازم: کره: سه چهارم پیمانه (135 گرم) شکر: یک و یک دوم پیمانه تخم مرغ: 2 عدد اسانس وانی ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

تاریخ عسل و بادام زمینی است.

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهانه کیک زیبا - مریم کریمی: تاریخ, عسل, بادام زمینی-دسر شیک و مجلل را برای شما. مواد تشکیل دهنده در دسترس به تاریخ: 120 گرم کره نرم گرانول شکر 160 گرم تخم مرغ 2 عدد رنده پوست لیمو 2 S G آب لیمو تازه 2 عدد. س عسل 170 گرم بادام زمینی خام, 230 گرم پادشاه است مواد خمیر تاریخ: دقیق سرد 230 گرم کره سرد که در آن 210 گرم خانه شماره یک اسانس لیمو یک چهارم Am g پودر شکر 2 Q Q آب یخ دوم س. س   چگونه برای آماده سازی خمیر تاریخ: 1. داخل ماشین, مواد غذایی, آرد, کره, پودر قند صعود و اجرا به دستگاه تا زمانی که مواد به خوبی مخلوط با هم و خرده نان صحبت می کنند. 2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.   3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.   4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.   5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.   6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید. طرز تهیه مواد میانی تارتلت:   1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.   2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.   3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط  کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.   4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا  کاملا مواد یکدست شود.   5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.