counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوین

آش امام قزوین یکی از غذاهای محلی و لذیذ قزوین است. استان قزوین علاوه بر آش امام ، غذای معروف دیگری به نام قیمه نسار نیز دارد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آش امام قزوین را برای شما عزیزان منتشر می کند.طرز تهیه آش امام قزوی ...

طرز تهیه ماکارونی شیر

ماکارونی شیر غذایی عجیب با شیر و ماکارونی که البته طعم خوبی نیز دارد.  مواد لازم برای ماکارونی شیر  ماکارونی لوله ای :500 گرم کره :1/4 پیمانه کره ذوب شده :یک قاشق غذاخوری آرد :1/4 پیمانه آویشن خشک شده :1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری فلفل سفی ...

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

شماهم از دوست داران کره ی بادام زمینی هستین؟ پس خوشحال باشین چون قراره امروز شکلات توپی کره بادوم زمینی درست کنیم. با اینکه این کره مثل کره های دیگه چرب هست اما چربی مفید هست و حتی به کاهش کلسترول هم کمک میکنه، مقدار کمی ازش میتونه چلوی گرسنگی رو بگیره در ع ...

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

طرز تهیه کیک نعنا

   مواد لازم برای کیک نعنا  آرد :150 گرم شکر :100 گرم نعنا تازه :100 گرم کره نرم :100 گرم تخم مرغ :2 عدد لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن) بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری  طرز تهیه کیک نعنا  فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم ...

استیک با قارچ شکم پر یک غذای فوق العاده خوشمزه

استیک با قارچ شکم پر ,استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچ‌های کوچولو که با سس خامه‌ای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.مواد اولیه استیک با قارچ شکم پر۱۵۰ گرم راسته گوسال ...

چرا چهارشنبه آخر سال؟

چرا چهارشنبه آخر سال؟

همه می‌دانند که باید در آستانه آخرین چهارشنبه سال بساط جشن و سور راه بیاندازند اما چرا این مراسم باید حتما در آستانه روز چهارشنبه برگزار شود و آن را چهارشنبه‌سوری خطاب می‌کنند ...

آش ابودردا

آش ابودردا

مواد لازم (برای 4 نفر): عدس: ۱/۴ پیمانه ماش: ۱/۲ پیمانه بلغور: ۱/۴ پیمانه برنج: ۲ قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم زردچوبه، گلپر: ۱ قاشق چایخوری از هر کدام روغن ...

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی را تابحال چشیده اید؟ اگر شماهم مثل ما مشتاق به درست کردن یک سالاد متفاوت هستید

طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم. ...

طرز تهیه خورش ترشه تره

ترشه تره یا ترشی تره شمالی یکی از غذاهای خوشمزه شمال ایران است. برای تهیه ترش تره گیلانی به سبزیجات محلی، آب نارنج، تخم مرغ و سیر نیاز دارید. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش ترشه تره را منتشر می کند. طرز تهیه خورش ترشه تره گیلان از نطر تنوع غذایی با بی ...

برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید

شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. نوشته برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

از روغن مانده استفاده نکنید

روغنی که در غذایتان استفاده می کنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمی دهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آن ها خارج شود. ...

چگونه رب گوجه خوش طعم درست کنیم؟

بسیاری از خانم ها بعد از خردکردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند تا رب آنها قرمزتر شود در صورتی که کار بسیار اشتباهی است.

اعتراض تند دو بازیگر پایتخت ۵ به سانسور دوباره این سریال

اعتراض تند دو بازیگر پایتخت ۵ به سانسور دوباره این سریال

قسمت دوازدهم سریال «پایتخت 5»، دیشب (دوشنبه 13 فروردین) با حذف برخی از صحنه ها روی آنتن رفت. دو بازیگر پایتخت در شبکه های اجتماعی واکنش نشان دادند.   ظاهرا یک سکانس از این قسمت سریال که رویاهای خانواده نقی معمولی پس از سقوط بالن در دریا را ...

طرز تهیه آش خیار چنبر

آش خیار چنبر غذای محلی خوش طعمی می باشد که دستور تهیه این آش را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید. مواد لازم برای آش خیارچنبر     خیار چنبر 1 کیلو     سیر 1 بوته     نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری     کشک 1 لیوان     عدس 200 گرم     بلغور گندم 150 گرم     پیاز ...

طرز تهیه کیک هل و پرتقال

اگر می خواهید خیلی سریع یک کیک خوشمزه بپزید و زیاد وقت ندارید کیک هل و پرتقال کمتر از ده دقیقه آماده می شود و بسیار خوشمزه است. مواد لازم برای کیک هل و پرتقال  آرد کیک الک شده= 2.5 پیمانه بیکینگ پودرالک شده باآرد= 2قاشق مرباخوری سرصاف شکر= 1.5 پیمانه شیر= 1 پیم ...

روش تهیه رول گوشت و انبه خوشمزه و زرق و برق دار

روش تهیه رول گوشت و انبه خوشمزه و عالی

روش تهیه رول گوشت و انبه خوشمزه و زرق و برق دار امروز شما یاد بگیرند که چگونه به رول گوشت و انبه به شما آن را به یک ناهار خوشمزه درست کنید. رول گوشت و انبه مواد غذایی به طور کامل و رژیم غذایی, این مواد غذایی, مواد غذایی در رژیم غذایی لاغری توصیه می شود. در پخت و پز این غذا خیلی روغن استفاده نکنید مواد خام و مواد مغذی و مفید برای بدن در آن موجود است.   مواد مورد نیاز برای تهیه رول گوشت و انبه : گوشت گوشت چرخ کرده 250 گرم فایل دانه فلفل سیاه به میزان لازم نفت زیتون برای چرب کردن مقداری روغن زیتون برای چرب کردن خمیر فیلو به میزان لازم پیازچه خرد شده 2 ساقه انبه نگینی شده 1 شماره برگ نعناع پاک شده 20 گرم برگ ریحان پاک شده 20 گرم برگ گشنیز پاک شده 20 گرم   مواد لازم برای تهیه سس : آب لیمو ترش 4 قاشق سوپخوری سس ماهی 2 قاشق سوپخوری فلفل قرمز بدون تخم و خرد شده 1 شماره سیر کوبیده شده 1 حبه   روش تهیه رول گوشت و انبه : گوشت رابا مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به صورت نازک خرد کنید.   ورقه هاي خمیر فیلو رابه صورت مربع هاي 10 سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید.   رول هاي آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. دراین فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یک دیگر مخلوط کنید.   رول گوشت و انبه را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سرو کنید.   این رول ها را می توانید از ۱۲ ساعت قبل آماده کنید ودر کاغذ روغنی در یخچال نگه داری کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن انها می شود.   این رول روغن چندانی ندارد و می تواند با مواد غذایی مختلف مانند نودل، میگو و … پر شود.