counter create hit

مطالب مرتبط:
۳۵ ایده ساده برای طراحی ناخن قلب قلبی

۳۵ ایده ساده برای طراحی ناخن قلب قلبی

کارهای زیادی هست که میتونیم برای رنگی کردن یک روزمون انجام بدیم. مثلا اینکه یه نوشیدنی خوشمزه درست کنیم، موهامون رو قشنگ کنیم یا لاک بزنیم. کارهایی که فقط و فقط برای دل خودمون انجام میشن و به ما ذهن ما این پیام رو میرس ...

کدام ریزش مو قابل برگشت است؟

کدام ریزش مو قابل برگشت است؟

دکتر مجتبی امیری متخصص پوست و عضو هیات علمی دانشگاه ع ...

آموزش رنگ آمیزی تخم مرغ با رنگ های خوراکی+تصاویر

تخم مرغ رنگی معمولاً یک تخم مرغ طبیعی (و گاه مصنوعی) است که آن را با روشهای گوناگون تزئین می کنند و در جشن هایی مانند نوروز و عید پاک استفاده می شود. نوشته آموزش رنگ آمیزی تخم مرغ با رنگ های خوراکی+تصاویر اولین بار در خانه داری پدیدار شد. ...

کاربرد اسکرپ بوک – ریسه ستاره ای اسکرپ بوکی

کاربرد اسکرپ بوک – ریسه ستاره ای اسکرپ بوکی

کاغذهای اسکرپ بوک فقط برای نوشتن خاطرات و درست کردن دفتر نیستن ، خیلی استفاده های دیگه ای هم دارن، ما کاربردهای مختلف اون ها رو بهتون آموزش میدیم. اینجا روش ساخت ریسه ستاره ای اس ...

آنچه باید درباره سیگار اشنو بدانیم

آنچه باید درباره سیگار اشنو بدانیم؛ پیش از انقلاب تندترین و خالص ترین توتون داخلی متعلق به منطقه اشنویه بود؛ اشنویه از شهرهای مرزی آذربایجان غربی است.

چالش رنگی ۶ فروردین – روز من خوشحال هستم

چالش رنگی ۶ فروردین – روز من خوشحال هستم

خوشحالی یک حس خیلی خوب هست که وقتی تجربه میشه یه شیرینی ته همه ی اتفاق های زندگیت حس میکنی و ناخودآگاه همیشه روی لب هات یه لبخنده بزرگه. رنگی رنگی بهتون پیشنهاد میده امروز برای خودتون کاغذ و خودکار آماده کنید و بن ...

۵ ست لباس پیشنهادی با بارانی سفید

۵ ست لباس پیشنهادی با بارانی سفید

خوشتیپ بودن یک هنره . مخصوصا اگر تلاش کنیم با موجودی لباسهای داخل کمدمون ست های زیبا درست کنیم و بپوشیم. رنگی رنگی برای اینکه بتونه در این بخش از زندگی رنگی تون کمک کنه، امروز براتون ۵ ست لباس با بارانی سفید چیده تا با دیدنشون ایده بگیرید و ...

قهر های خانوادگی، نه کم شمارند و نه بی دلیل

پدر و مادر، خواهرها و برادرها و بچه هایشان در خانۀ پدری جمع می شوند تا جشن بگیرند و از زندگی یکدیگر باخبر شوند. اما واقعیت همیشه هم اینطور نیست.

طرح تحول سلامت را با مدیریت بهتر و خطاهای کمتر ادامه می دهیم

همشهری آنلاین: وزیر بهداشت گفت: دانش، تجربه و تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا طرح تحول سلامت را با مدیریت بهتر و خطاهای کمتر ادامه دهیم.

آشپزی همراه با کودکان، کنار هم ترشی بندازید

شما می توانید این ترشی ساده را به همراه کودکتان درست کنید.

ظرف شناسی در سه سوت!

ظروف آشپزی و غذاهایی که در آنها طبخ می کنیم رابطه ای دو شرطی دارند به این ترتیب که در جریان پخت غذا مواد غذایی با مولکول های موجود در بدنه ظروف واکنش نشان می دهند و این تعامل می تواند به نفع یا ضرر سلامتی شما باشد. ...

چگونه از موزه بازدید می کنیم؟

«لطفا دست نزنيد» راهنمايان موزه ها و مراكز تاريخي در طول روز بارها و بارها اين جمله را خطاب به بازديد كنندگان تكرار مي كنند. بازديد كنندگاني كه تنها اين جمله را مي شنوند، اما توجهي به آن نمي كنند. ...

رویاهای بزرگ دختران بهزیستی

مرضیه ظریف و شکننده است؛ دانش آموز سال دهم. می گوید اینجا در مدرسه شان کسی خبر ندارد او یکی از دختران بهزیستی است. می گوید هیچ کس نمی داند که او پدر و مادر ندارد و مجبور است تعطیلات نوروز و همه آخر هفته هایش را در یک خوابگاه با دیگر دخترها بگذراند. می گوید خودش ...

مانند حرفه ای ها ماشین بشویید

آسان ترین و کم هزینه ترین روش برای سالم نگه داشتن ماشین در طول سال ها، شست وشوی آن است. البته شست وشو به روش درست. برای اینکه مانند حرفه ای ها ماشین خود را بشویید، مطلب زیر را مطالعه کنید. ...

تاثیرات مضر بی خوابی بر بدن را جدی بگیرید

همشهری آنلاین: یک خواب خوب شبانه بسیار برای عملکرد مناسب بدن مهم بوده و موجب ایجاد یک زندگی سالم می شود.

معرفی انیمیشن موزیکال کوکو ، سفر به سرزمین مردگان

معرفی انیمیشن موزیکال کوکو ، سفر به سرزمین مردگان

یک روز خوب، چند ساعت وقت آزاد و یک ظرف پر از خوراکی های خوشمزه، اما فقط جای یک چیز خالیه، بله، یک انیمشن خیلی قشنگ که روزمون رو عالی تر بکنه. امروز یک انیمیشن رو بهتون معرفی میکنیم که ممکنه این روزها زیاد اسمش رو شنیده باشید. انیمیشن موزیکال ...

پخت و پز با اجاق گاز فشار

آموزش آشپزی با زودپز

بسیاری از افراد به غذاهای آماده از سرعت استفاده کنید. کار با سریع نیاز به دانش از نکات و درس..... این فرصت را در این بخش نکاتی در مورد پخت و پز با اجاق گاز فشار, عنوان.روش پخت غذا با زودپزدر راه از یک آشپز با پخت به روش حرارت مرطوب(با آب) و جوشاندن استفاده می شود. ویتامین C به راحتی در ضمن طبخ از بین می رود. این می تواند در جاده ها این ویتامین به عنوان شاخص شدت فرایند پخت در نظر گرفت. اگر مقدار کمی ویتامین C از بین برود، می توان فرض کرد که فرایند پخت، ملایم است و نقصان سایر مواد مغذی کم خواهد بود. در پختن با حرارت مرطوب ، ممکن است مواد مغذی به طرق مختلف از دست بروند. مهم ترین عامل از دست رفتن مواد مغذی به خصوص ویتامین ها و موادمعدنی در جوشاندن، آب پخت می باشد. به علاوه، مواد مغذی در اثر حرارت و در معرض هوا از دست می روند.همان طور که گفته شد، یکی از این مواد ویتامین C است. عمل آنزیم اکسیداتیو نیز موجب از دست رفتن مواد مغذی می شود و در این مورد نیز ویتامین C توسط چنین آنزیم هایی در مجاورت اکسیژن موجود در آب پخت با سهولت و سریع تخریب می شود، زیرا آنزیم ها در اثر حرارت، فعالیت خود را از دست می دهند.چنانچه موادغذایی به خصوص سبزی ها را به جای قراردادن در آب سرد و سپس حرارت دادن ، به طور مستقیم وارد آب جوش کنند کاهش مواد مغذی توسط آنزیم ها بسیار کم می شود. یکی از معایب آب برای پخت مواد غذایی آن است که حلال خوبی است و ممکن است ماده غذایی در آب مقدار قابل توجهی از مواد مغذی خود را از دست بدهد. مثلاً سبزی ها را معمولاً برای پخت می جوشانند و این امر موجب کاهش برخی از عناصر مغذی و ویتامین ها به خصوص ویتامین C می شود.کاهش کاروتن سبزی ها در اثر جوشاندن ناچیز است. اما میزان قابل توجهی ویتامین ۱ B و C از بین می رود. کاهش عناصر معدنی و ویتامین های محلول در آب، با افزایش مقدار آب مصرفی زیاد می شود. با انجام یک سری آزمایش ها ثابت شد هنگامی که کلم با مقدار کمی آب پخته می شود، ۶۰ درصد ویتامین C خود را از دست می دهد، در حالی که اگر در مقدار بیشتری آب طبخ شود، ۷۰ درصد آن از بین می رود. در مورد برنج، اگر در آب کم پخته شود، ۳۰ درصد از ویتامین خود را از دست می دهد، در حالی که پختن آن در مقدار بیشتری آب موجب از دست رفتن حدود ۵۰ درصد از ویتامین آن می شود.ضمناً مدت زمان جوشاندن ماده غذایی در کاهش مواد مغذی مؤثر است.برای مثال هنگامی که زمان پخت طولانی است، مقدار بسیار زیادی ویتامین C از دست می رود.نکته مهم دیگر این است که هر چه سطح ماده غذایی بزرگ تر باشد، کاهش مواد مغذی محلول در آب از طریق ورود به آب پخت بیشتر است. خرد و له کردن، بریدن و ریز کردن ماده غذایی نه تنها سطح آن را افزایش می دهد، بلکه آنزیم ها را نیز آزاد می کند و مقدار بیشتری مواد مغذی از دست می رود. هر چقدر اندازه ماده غذایی در هنگام پخت کوچک تر باشد ( یعنی بیشتر خرد شود یا برش داده شود) ، مقدار کاهش مواد مغذی در آن بیشتر خواهد بود.با طریقه صحیح استفاده زودپز آشنا شویدبه هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزیددیگ‏ های زودپز با فشار بخار آب کار می ‏کنند و در صورتی که بخار نتواند از ظرف خارج شود، زودپز تبدیل به یک بمب شده و منفجر می‏ شود. برای پیشگیری از چنین حوادثی در خانه بهتر است یک انتخاب ایمن و مناسب داشته باشید. در میان زودپزهای استاندارد انواعی که مجهز به سیستم‏ های ایمنی بیشتر و امکان برنامه ‏ریزی پخت هستند گزینه‏ های بهتری هستند. محصولاتی که به وسیله شرکت ‏های معتبر ساخته شده و دارای نشان استاندارد هستند هنگام ساخت، دستورالعمل‏ های ایمنی را رعایت کرده و آزمایش‏ های ایمنی را انجام داده ‏اند هر وسیله ‏ای دستورالعمل استفاده مخصوص به خودش را دارد. مثلا در دفترچه راهنمای برخی زودپزها نوشته شده است یک‌ سوم ظرف را آب کنید و در برخی دیگر این مقدار تا نیم یا دوسوم حجم ظرف متغیر است. چون ممکن است ذرات غذا همراه کف بالا آمده و روزنه خروج فشار را مسدود کنند. به هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزید نمونه این غذاها انواع غلات مانند بلغور گندم و جو پرک شده، ماکارونی و رشته فرنگی، سیب و حبوبات دانه‏ ریز هستند. در برخی از زودپزهای قدیمی این امکان وجود داشت که بعد از بالا رفتن فشار بخار داخل ظرف، در زودپز به طور ناگهانی باز شود و ایجاد حادثه کند. با در نظر گرفتن نکات ایمنی، زودپزهای جدید طوری طراحی شده‏ اند که مجهز به قفل داخلی هستند و تا زمانی که بخار آب، داخل ظرف وجود دارد امکان باز شدن در، وجود ندارد. بهتر است زودپزهایی را انتخاب کنید که یک دسته بلند در یک سمت و دسته کوتاهی در سمت دیگر دارند چون در این صورت امکان باز و بسته کردن در راحت‏ تر بوده و حمل و نقل و جا به جا کردن ظرف بهتر انجام می‏ شود. در ضمن بلند بودن دسته موجب می‏ شود دسته ظرف خیلی داغ نشود و هنگام برداشتن ظرف ناگهان از دست‏ تان رها نشود.البته برای پیشگیری از چنین اتفاقی توصیه می‏ شود برای برداشتن و جا به جا کردن زودپز پس از پخت غذا حتما از دستکش و دستگیره آشپزی استفاده کنید. مطمئن شوید که حلقه لاستیکی دیگ سالم است و در جای خود محکم شده است. فاسد بودن، پاره بودن و درست قرار نگرفتن حلقه لاستیکی ممکن است موجب سر رفتن غذا و خاموش شدن شعله گاز شود1.. هنگام خرید دیگ زودپز، زودپزهای استاندارد را انتخاب کنید.2.. هنگام خرید از فروشنده بخواهید تا طرز استفاده صحیح از محصول را به طور کامل به شما آموزش دهد.3.. قبل از استفاده، دستورالعمل و دفترچه راهنمای محصول را به دقت بخوانید.4.. زود پزهای مجهز به قفل ایمنی را انتخاب کنید.5.. زود پزها در طرح‏ ها و اندازه‏ های مختلف در بازار وجود دارد.6.. مواد غذایی مناسب را برای پخت با زود پز انتخاب کنید.7.. پس از اتمام پخت و خاموش کردن شعله گاز سوپاپ اطمینان را برای خروج بخار آزاد کنید.8.. بدنه دیگ‏ های زودپز معمولا از جنس استینلس استیل یا همان فولاد ضدزنگ یا آلیاژی از آلومینیوم است.9.. در محل اتصال درپوش به بدنه زودپز، حلقه‌ ای لاستیکی وجود دارد که از خارج شدن بخار آب جلوگیری می‌ کند.10.. روی درپوش زودپز یک دریچه اطمینان وجود دارد.وقتی فشار بخار آب به حدی می ‌رسد که ظرف نمی ‌تواند آن را تحمل کند، این دریچه باز می ‌شود تا بخار آب از آن خارج شود. قبل از بستن در زودپز سوپاپ یا دریچه اطمینان و روزنه خروج بخار را بررسی کنید و از باز بودن آن مطمئن شوید. در صورت لزوم و وجود پارگی و خرابی، حلقه لاستیکی را تعویض کنید. در این زودپزها موارد ایمنی در نظر گرفته شده و در صورت زیاد شدن فشار بخار، در زودپز جدا نمی‏ شود و محتویات ظرف در آشپزخانه پخش نمی ‏گردد. در این زودپزها، نشانه اولیه بالا رفتن بیش از حد فشار، صدایی شبیه سوت است که فرد را از خطر مطلع می ‏کند. در صورت عدم توجه افراد و ادامه این روند شیر خروج فشار اضطراری فعال می‏ شود. برای پیشگیری از این اتفاق یک شیر خروج فشار اضطراری در نظر گرفته شده است که در صورت بالا رفتن بیش از حد فشار، فعال می‏ شود. در صورت شل بودن پیچ دسته ‌ها، ممکن است هنگام حمل، زودپز از دست شما رها شود و خطر سوختگی و آسیب ‌دیدگی به وجود بیاید.11.. پس از هر بار استفاده از زودپز دریچه اطمینان و حلقه لاستیکی را به دقت بشویید.12.. زودپزهای مجهز به شیر خروج بخار اضطراری را انتخاب کنید.13.. هرچند وقت یک‌بار پیچ دسته زودپز را سفت کنید.14.. اگر در زودپز نیاز به تعمیر داشت، آن را سریع تعمیر کنید و تا قبل از آن، از زودپز استفاده نکنید.  Loading...