counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوین

آش امام قزوین یکی از غذاهای محلی و لذیذ قزوین است. استان قزوین علاوه بر آش امام ، غذای معروف دیگری به نام قیمه نسار نیز دارد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آش امام قزوین را برای شما عزیزان منتشر می کند.طرز تهیه آش امام قزوی ...

طرز تهیه ماکارونی شیر

ماکارونی شیر غذایی عجیب با شیر و ماکارونی که البته طعم خوبی نیز دارد.  مواد لازم برای ماکارونی شیر  ماکارونی لوله ای :500 گرم کره :1/4 پیمانه کره ذوب شده :یک قاشق غذاخوری آرد :1/4 پیمانه آویشن خشک شده :1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری فلفل سفی ...

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

طرز تهیه کیک نعنا

   مواد لازم برای کیک نعنا  آرد :150 گرم شکر :100 گرم نعنا تازه :100 گرم کره نرم :100 گرم تخم مرغ :2 عدد لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن) بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری  طرز تهیه کیک نعنا  فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم ...

استیک با قارچ شکم پر یک غذای فوق العاده خوشمزه

استیک با قارچ شکم پر ,استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچ‌های کوچولو که با سس خامه‌ای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.مواد اولیه استیک با قارچ شکم پر۱۵۰ گرم راسته گوسال ...

چرا چهارشنبه آخر سال؟

چرا چهارشنبه آخر سال؟

همه می‌دانند که باید در آستانه آخرین چهارشنبه سال بساط جشن و سور راه بیاندازند اما چرا این مراسم باید حتما در آستانه روز چهارشنبه برگزار شود و آن را چهارشنبه‌سوری خطاب می‌کنند ...

آش ابودردا

آش ابودردا

مواد لازم (برای 4 نفر): عدس: ۱/۴ پیمانه ماش: ۱/۲ پیمانه بلغور: ۱/۴ پیمانه برنج: ۲ قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم زردچوبه، گلپر: ۱ قاشق چایخوری از هر کدام روغن ...

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی را تابحال چشیده اید؟ اگر شماهم مثل ما مشتاق به درست کردن یک سالاد متفاوت هستید

طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم. ...

طرز تهیه خورش ترشه تره

ترشه تره یا ترشی تره شمالی یکی از غذاهای خوشمزه شمال ایران است. برای تهیه ترش تره گیلانی به سبزیجات محلی، آب نارنج، تخم مرغ و سیر نیاز دارید. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش ترشه تره را منتشر می کند. طرز تهیه خورش ترشه تره گیلان از نطر تنوع غذایی با بی ...

برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید

شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. نوشته برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

از روغن مانده استفاده نکنید

روغنی که در غذایتان استفاده می کنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمی دهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آن ها خارج شود. ...

چگونه رب گوجه خوش طعم درست کنیم؟

بسیاری از خانم ها بعد از خردکردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند تا رب آنها قرمزتر شود در صورتی که کار بسیار اشتباهی است.

پاسخ های محسن تنابنده به حاشیه های «پایتخت۵»

پاسخ های محسن تنابنده به حاشیه های «پایتخت۵»

در دوره ای که سریال های تلویزیون به هزار و یک دلیل کمتر نزد مخاطبان مقبول می افتند و چه بخواهیم و چه نه، شبکه های آن طرف آبی، به خصوص سریال های «جم» موفق شده اند از عرصه خالی این میدان به نفع خود بهره برداری کرده و با ساخت آثار نازل مخا ...

اعتراض تند دو بازیگر پایتخت ۵ به سانسور دوباره این سریال

اعتراض تند دو بازیگر پایتخت ۵ به سانسور دوباره این سریال

قسمت دوازدهم سریال «پایتخت 5»، دیشب (دوشنبه 13 فروردین) با حذف برخی از صحنه ها روی آنتن رفت. دو بازیگر پایتخت در شبکه های اجتماعی واکنش نشان دادند.   ظاهرا یک سکانس از این قسمت سریال که رویاهای خانواده نقی معمولی پس از سقوط بالن در دریا را ...

طرز تهیه آش خیار چنبر

آش خیار چنبر غذای محلی خوش طعمی می باشد که دستور تهیه این آش را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید. مواد لازم برای آش خیارچنبر     خیار چنبر 1 کیلو     سیر 1 بوته     نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری     کشک 1 لیوان     عدس 200 گرم     بلغور گندم 150 گرم     پیاز ...

طرز تهیه کیک هل و پرتقال

اگر می خواهید خیلی سریع یک کیک خوشمزه بپزید و زیاد وقت ندارید کیک هل و پرتقال کمتر از ده دقیقه آماده می شود و بسیار خوشمزه است. مواد لازم برای کیک هل و پرتقال  آرد کیک الک شده= 2.5 پیمانه بیکینگ پودرالک شده باآرد= 2قاشق مرباخوری سرصاف شکر= 1.5 پیمانه شیر= 1 پیم ...

سالاد, سالم, ساده, ...

سالادهای سالم و ساده ...

به عنواندر ایران: مجله سفره: ساده ترین تعریف از صلح و پرورشانواع متنوع گیاهانو ادویه جات ترشی جات و با نمک. نفت. سرکه یا آبلیمو خورده می شود اما در حال حاضر و از تعریف از اقتدار کافی نیست چرا که در حال حاضر انواع گوشت سفید و لوبیا قرمز , پنیرو غیره. دانه و میوه و جعفر در قدرت می تواند مورد استفاده قرار گیرد به همین دلیل این غذا نیاز به دوباره تعریف و طبقه بندی جدید است.   با تشکر از پاکدلجدولیک وعده: 10 تا 12 نفرکلم سفید (ریز خردشده): یک عددخیار (نگینی خردشده): 4 عددژامبون (نگینی خردشده): 300 عددپیازچه (ریز خردشده): 10 عددذرت (پخته): 420 گرمسس مایونز: سه چهارم پیمانهنمک: به مقدار لازم    سبزیجات را شسته و خرد کنید. آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید و با هم مخلوط کنید. ژامبون و سس مایونز را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. نمک زده و سرو کنید.پیشنهاد:بیتا منوچهریمیزان سرو: یک پیمانهآووکادو: یک عددسیر (پوست کنده): یک حبهبرگ گشنیز (خردشده): یک چهارم پیمانهخامه ترش یا ماست یونانی: یک چهارم پیمانه آب لیموترش (تازه): یک ق سروغن زیتون: 3 ق س نمک: یک چهارم ق چفلفل سیاه (پودرشده): یک چهارم ق چ آب: یک سوم پیمانه    تمامی مواد را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و به صورت صاف و یکدست درآورید. این سس خوشمزه را می توانید با انواع سالاد سرو کنید.نکته: می توانید این سس را در ظرف دردار حدود یک الی دو هفته نگهداری کنید.سالاد چغندر و انارچغندر (پوست کنده و خردشده): 3 پیمانهپیاز قرمز (نگینی خردشده): یک پیمانهسرکه سیب: یک چهارم پیمانهآب مرغ: یک چهارم پیمانهپوست رنده شده پرتقال: 3 ق سشیره افرا: یک ق سدانه انار: یک پیمانهنمک: به مقدار لازمبرگ اسفناج (تازه): 2 پیمانهپنیر فتا (خردشده): یک چهارم پیمانه  1. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و چغندر را حدود 30 الی 40 دقیقه در فر کباب کنید.2. پیاز، سرکه، آّب مرغ، پوست رنده شده پرتقال و شیره افرا را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید و گه گاه مواد را هم بزنید. پس از 5 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید تا مواد در مجاورت دمای محیط خنک شوند.   راضیه عمادیمیزان سرو: 6 نفرگوجه فرنگی (خردشده): 3 الی 4 عددخیار کوچک (خردشده): 3 عددپیاز قرمز: (ریز خردشده): نصف یک عددآووکادو (پوست کنده و خردشده): 2 عدددانه ذرت: 450 گرمکاهو (خردشده): یک عددکره: 2 ق سمیگو (پوست کنده و پاک شده): 450 گرمفلفل سیاه (پودرشده): یک چهارم ق چسیر (له شده): 2 حبهنمک: به مقدار لازمارگانوی خشک: یک چهارم ق چفلفل قرمز (پودرشده): یک چهارم ق چآویشن: یک چهارم ق چپودر سیر: یک ق چمواد لازم سس:روغن زیتون: 3 ق سآب لیمو سنگی (تازه): 3 ق سبرگ گشنیز (خردشده): یک دوم پیمانهنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم  میگو را در ظرف مناسبی قرار داده و چاشنی ها و سیر له شده را به آن اضافه و مخلوط کنید. 2 قاشق سوپ خوری کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و میگو را به صورت یک لایه کف ظرف قرار داده و حدود 2 دقیقه تفت دهید. میگوها را برگردانید و طرف دیگر را نیز یک دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته و پفکی شود. (از پخت بیش از حد میگو پرهیز کنید، زیرا لاستیک مانند خواهدشد). کاهو را خرد کنید و به صورت یک لایه کف ظرف سرو قرار دهید. گوجه، خیار، پیاز، آووکادو و دانه ذرت را مطابق شکل روی کاهو قرار دهید.