counter create hit

مطالب مرتبط:
خوراک ازون برون با سیرپلو

خوراک ازون برون با سیرپلو

دستوری از مجله هنر آشپزی 160 سرو در ظروف چینی زرین ایران (دیس پیتزا روندو) طرز تهیه خوراک ازون برون با سیرپلو : کف قابلمه ای مناسب را چرب کرده و به طور فشرده با اسلایس های پیاز پوشش ...

دستمزد بازیگران زن سینمای ایران چقدر است؟

دستمزد بازیگران زن سینمای ایران چقدر است؟

شاید باور نکنید ولی دستمزدهای زیادی که بازیگران زن ایرانی دریافت می کنند کمتر از فوتبالیست ها نیست.     1. پگاه آهنگرانی. بازیگر ۳۳ ساله برای هر فیلم ۱۲۰ میلیون تومان دستمزد می گیرد.      2. ساره بیات. او ۳۶ ساله است و برای هر فیلم حداقل ۱۲۰ م ...

طرز تهیه چوروس،دونات اسپانیایی

طرز تهیه چوروس،دونات اسپانیایی

ماهنامه کیک و شیرینی: چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.مواد لازم: پنیر خامه ای: یک چهارم پیمانه ماست یونانی: یک پیمانه آب: 4 پیمانه نمک: یک قاشق چای خوری ...

آناناس گریل شده با بستنی؛ دسر متفاوت ایتالیایی

شما می توانید آناناس را حلقه حلقه برش بزنید؛ گریل کنید و هر کدام از حلقه ها را با یک اسکوپ بستنی سرو کنید. در این گزارش با طرز تهیه این دسر خوشمزه با ما همراه باشید. ...

دسر کادایف کارامل، شیک و باکلاس

خیلی از ما وقتی که قراره یک مهمونی بپا کنیم و بخوایم از تنوع خوبی توی غذا و حتی دسر هامون برای پذیرایی داشته باشیم دنبال گزینه هایی هستیم که بی دردسر تر باشن و اینکه در ظرفی که اون رو تهیه کردیم سرو بشن. ...

مهمترین خواص هویج پخته و خواص هویج ناشتا برای پوست و لاغری

مهمترین خواص هویج پخته و خواص هویج ناشتا برای پوست و لاغری

مهمترین خواص هویج پخته و خواص هویج ناشتا برای پوست و لاغری خواص هویج از میوه هایی که خواص های بی شماری بر ...

کتلت عدس یک غذای فوری گیاهی برای شام

اگر شما هم طرفدار غذاهای گیاهی هستند و دنبال دستور غذای جدید و خوشمزه میگردید کتلت عدس انتخاب مناسبی برای شماست.این کتلت گیاهی غنی از پروتئین بوده و فوق العاده سریع و در مدت زمان کوتاه آماده می شود. نوشته کتلت عدس یک غذای فوری گیاهی برای شام اولین بار در آش ...

طرز تهیه پیتزای ماهیتابه ای بدون فر

برای درست کردن پیتزا معمولاً به فر نیاز است اما نبودن فر مانعی برای پخت پیتزایی خوشمزه نیست، همراه مجله آشپزی آلامتو باشید تا طرز تهیه یک پیتزای تابه ای خوشمزه را یاد بگیرید. مواد لازم پیتزا تابه ایی: مخصوص ۲ پیتزا با قطر ۳۰ سانت ۱ قاشق چایخوری ملاس (molasses) ...

طرز پخت کوفته ریزه های شکم پر

این کوفته های ریزه میزه که داخلشون رو با مخلوط گوشت و گردو و جعفری و مخلفات پر کردیم از اون فینگرفودهایی هستند که اگه تو مهمونی ها بپزید، بعد از مهمونی همه دستور پختش رو ازتون میگیرن! این کوفته های کوچولو بسیار خوشمزه هستن و چون شکم پر درستشون کردیم یک غذای ...

شیرینی های خوشمزه استان مازندران؛ از آب دندون تا قماق

شیرینی های خوشمزه استان مازندران؛ از آب دندون تا قماق

برترین ها: اگر دوست دارید به میز پذیرایی خود از میهمان هایتان تنوعی با رنگ و بوی مازندرانی ببخشید به لیست معروف ترین شیرینی های مازندرانی  شامل پشت زیک، آغوز نون، رشته به رشته، آب دندون، قماق، برنجک و کماج ماز ...

انتشار بروزرسان جدید برای سونی Xperia XZ1, XZ1 Compact و پریمیوم

موبایل و تلفن هوشمند به گزارش آسمونی، شرکت سونی تصمیم گرفت به تازگی ...

Inbox و بروزرسانی آن در جی میل

اپلیکیشن و نرم افزار به گزارش آسمونی، شرکت گوگل تصمیم گرفت به تازگی ...

شارلوت توت فرنگی

شارلوت توت فرنگی

شارلوت توت فرنگی فانتزی که در اینجا با طرز تهیه اش آشنا میشوید از چند لایه تشکیل میشود. لایه اول کیک اسفنجی است که مایه آن بیشتر شبیه به مایه رولت است. کیکی نازک شبی ...

کرم تمشک و آووکادو دسری مجلسی و ساده برای تابستان

کرم تمشک و آووکادو یک دسر شیک و مجلسی و در عین حال ساده و فوری است. نوشته کرم تمشک و آووکادو دسری مجلسی و ساده برای تابستان اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

پاسخ مدیر شبکه سه به اتهامات احسان علیخانی و مهران مدیری

پاسخ مدیر شبکه سه به اتهامات احسان علیخانی و مهران مدیری

پس از انتشار گزارشی در روزنامه شرق و ایراد اتهام به دو چهره‌ای که حالا اسامی آنها روشن شده است (احسان علیخانی و مهران مدیری) علی فروغی مدیر شبکه سوم سیما ...

نحوه تهیه آش ماست

طرز تهیه آش دوغ

فر : جای ماست سوپ خوشمزه استنخود فرنگی : 250 گرمسبزیجات : (خود من را ببینید و جعفری و شوید) 700 گرمبرنج : 1 پیمانهشیر ترش : 2 لیترادویه جات ترشی جات : نمک, فلفل, و غیره. سیر خرد شده به مقدار لازمنحوه تهیه آب دوغ :نیاز شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید.برنج را نیز از شب قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید.فردا باید در یک ظرف بریزید و با 6 لیوان آب بپزد.پس از یک گره نرم (تقریبا نهفته) برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا مغز نان است.مراقب باشید که آب خاکستر زیاد مناسب نیست برای اضافه کردن ماست.پس از برنج کاملا مغز نان است. سبزی خرد شده را به سوپ در گلدان نیم باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود.15 دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا کاملا با آش مخلوط شود.وقتی دوغ را اضافه کردید، در ظرف باید کاملا باز باشد تا دوغ دچار تغییر شیمیایی نشود (اصطلاحا نبُرد).بعد از حدود 15 دقیقه، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید.موقع سرو کردن، سیر تازه خرد شده را به آن اضافه کنید.نکات آش دوغ :دستور پخت های متفاوتی از این آش در کتب مختلف وجود دارد که در آن از بلغور، آرد ، کلم برگ پخته و بعضی مواد دیگر استفاده می شود. ولی طریقه اصلی و سنتی پخت این غذا همین دستوری است که در این مطلب آسمونی برای شما عزیزان قرار داده ایم.این آش بیشتر در آذربایجان غربی پخته می شود و جزو غذاهای اصیل و محلی این منطقه می باشد.در سرعین و چندین شهرستان اطراف اردبیل، مقدار برنج را خیلی کمتر از این می ریزند تا آش کاملا رقیق باشد. ولی در اردبیل و بخش های دیگری از این استان، مقدار برنج به همین اندازه است.این آش به دلیل داشتن مقدار زیادی دوغ و سیر باعث افت شدید فشار خون می شود. بنابراین در خوردن آن زیاده روی نکنید. Loading...