مطالب مرتبط:
طرز تهیه ماهی کنجدی با سس مرکبات

طرز تهیه ماهی کنجدی با سس مرکبات

طرز تهیه ماهی کنجدی با سس مرکبات - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ماهی کنجدی با ...

پای کیک پنیری؛ عصرانه ای لذیذ و مقوی

وب سایت دست ساز: مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستن، به همین منظور ما این آموزش را برای رفع این مشکل برای شما عزیزان قرار دادیم.مواد لازم:مارشمالو (18) عدد ...

ایده هایی برای سفره هفت سین 94 Haft Sin amp; Nowruz

ایده هایی برای سفره هفت سین 94 Haft Sin amp; Nowruz

ایده هایی برای سفره هفت سین 94 Haft Sin & Nowruz -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکا ...

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی آکاایران به نقل از مجله زندگی ایده آل: برای ژاپنی‌ها همه چیز قاعده ...

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ماکارونی ...

دستور پخت استیک مرغ

دستور پخت استیک مرغ

برترین ها: استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه فرنگی است که اغلب آن را یا بر روی آتش به صورت کباب شده درست می کنند و یا در روغن سرخ می کنند. این غذای خوشمزه را می توانید در کنار سبزیجات معطر پخته شده و سیب زمینی میل نمایید و یا با نان سنگک سرخ شده و ...

مصرف فست فود در دوران بارداری، عوارضش را می دانید؟

علت عمده افزایش نرخ سرطان در کودکان مصرف گوشت های فرآوری شده است. موسسه ملی سرطان آمریکا درتحقیقات خود دریافتند که هزار و500 کودک سالانه به علت سرطان در آمریکا جان خود را از دست می دهند.با توجه به تحقیقات یک اپیدمیولوژیست در یک مجله ت ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

۱۵ ترفند آشپزی از زبان سرآشپزهای جهان

۱۵ ترفند آشپزی از زبان سرآشپزهای جهان

وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: آشپزی کردن یک هنر است. به همین خاطر است که علاوه بر اشتیاق به آشپزی باید با اصول و قواعد آن هم آشنا باشید تا بتوانید غذا، شیرینی یا نوشیدنی موردنظر خود را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید.از این رو، در ادامه این مطلب برایتان ...

طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه اشکنه

اشکنه یکی از غذاهای سریع و آسانی است که به انواع مختلفی می توان طبخ کرد. آسمونی در این بخش طرز تهیه اشکنه به چند روش مختلف را برای شما عزیزان منتشر می کند.طرز تهیه اشکنهمواد لازم برای تهیه اشک ...

نکات موثر و مهم در آشپزی و آشپزخانه

نکات موثر و مهم در آشپزی و آشپزخانه  هر کدبانویی نیاز دارد تا به نکاتی درباره آشپزی آگاه باشد، امروز ما بشما چند نکته جالب آشپزی را آموزش خواهیم داد.    * رنگ انداختن زعفران ...

دمنوش دارچین و سیب ترش

دمنوش دارچین و سیب ترش , دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت .م ...

آش گندم؛ آش سنتی سبزواری ها

آش گندم؛ آش سنتی سبزواری ها

وب سایت سر آشپز پاپیون:  آش گندم آشی بسیار خوشمزه و سنتی است و انواع بسیار متفاوتی دارد این آش متعلق به سبزوار است و جزو غذاهای بسیار محبوب در این شهرستان به شمار میرود. مواد لازم: نخود (یا حبوبات دلخواه به جز لپه و لوبیا چشم بلبلی) ۲ لیوان ...

ته چین میگو

ته چین میگو

  دستوری از مجله هنر آشپزی 154 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح آسمان) طرز تهیه ته چین میگو : میگو را به مدت 30 دقیقه با 3 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری زردچوبه با حرارت ملایم آب ...

بعد از خوردن فست فود چه اتفاقی در بدن می افتد؟

بعد از خوردن فست فود چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

طرز تهیه آبگوشت امام خزر

طرز تهیه آش امام قزوین

سوپ امام خزر یکی از غذاهای محلی و غذاهای لذیذ و خزر است. استان قزوین علاوه بر سوپ. غذای معروف دیگر به نام قیمه نسار ، این فرصت را در این بخش نحوه تهیه سوپ امام خزر شما عزیزان منتشر شده است.طرز تهیه آبگوشت امام خزرمواد تشکیل دهنده سوپ امام خزراز گوشت گردن یا روایت منعکس شده است در گوشت گوسفند : 1 کیلوقلم آب 2 فنجان : و یا اگر شما نمی روغن یک و نیم فنجانلوبیا قرمز : 1 پیمانهسیاه چشم نخود فرنگی : 1 فنجانعدس : 1 پیمانهماش : 1 پیمانهبرنج : 2 فنجانپیاز سرخ شده : 2 فنجانزردچوبه : 1 قاشق غذاخوریدارچین : 1 قاشق چای خورینمک و فلفل : به میزان لازمنکاتی برای تهیه سوپ امام خزرجام جام همان پلوپز خوب است.این سوپ باید تند. اما بسته به سلیقه خود شما می توانید اضافه کردن فلفل.دانه باید قبل از آن که شب را در یک محل خنک و مرطوب ما و چند بار پول است. مواد مضر آن از بین برود و همچنین مواد غذایی آن بیشتر می شود.طرز تهیه آبگوشت امام خزرابتدا گوشت را با مقداری آب روی آتش ما به حساب طبخ و نرم و سپس خرد شده و گوشت ما و یا کرک می شود و یکی از شما.بعد در یک ماهی تابه جداگانه 3 لیتر آب به پرتاب ترتیب لوبیا قرمز و لوبیا و نخود لوبیا ماش را اضافه کنید.عدس و برنج را با اضافه کردن. امروز زردچوبه با کمی روغن و یک چیز جزیی ما می توانید انجام دهید زمانی که ما اضافه کردن. زمانی که زردچوبه روغن ناچیز است-در درون خاکستر کمپرسی خیلی بهتر است چون این سوپ خوش رنگ تر است. 1 پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.یک ربع آخر 1 پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم. Loading...