counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوین

آش امام قزوین یکی از غذاهای محلی و لذیذ قزوین است. استان قزوین علاوه بر آش امام ، غذای معروف دیگری به نام قیمه نسار نیز دارد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آش امام قزوین را برای شما عزیزان منتشر می کند.طرز تهیه آش امام قزوی ...

طرز تهیه آدانا کباب از خوشمزه های ترکیه

طرز تهیه آدانا کباب از خوشمزه های ترکیه

آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز پر از زغال چوب سوزان کباب می‌شود. آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

۳۵ عکس که شاید شما رو به تزئین کیک علاقه مند کنند

۳۵ عکس که شاید شما رو به تزئین کیک علاقه مند کنند

روش کیک پختن رو همه میدونن، حتی میتونید یک پورد کیک آماده تهیه کنید و یک نتیجه خوشمزه داشته باشید. اما همین کیک های ساده با کمی خلاقیت میتونن ظاهر هیجان انگیزی پیدا کنند. میتونید این تولد یکی از مناسبت هایی هست که ه ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

کوکتل میوه

کوکتل میوه

تحریریه زندگی آنلاین - گروه تغذیه   ...

دستور پخت سوپ کرفس

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها،سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید. نوشته دستور پخت سوپ کرفس اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

کنافه شیرینی لبنانی خوشمزه

کنافه شیرینی لبنانی خوشمزه

کنافه شیرینی بسیار خوشمزه ای است که در مناطق اطراف ایران از جمله ترکیه، لبنان و فلسطین رواج دارد. کنافه از جمله شیرینی‌هایی است که مثل زولبیا و بامی ...

زاتزیکی، ماست و خیار یونانی

زاتزیکی، ماست و خیار یونانی

وب سایت سرآشپز پاپیون: طعم آن خیلی لذت بخش است و برای سرو کردن کنار سبزیجات، چیپس پیتا، گوشت گریل شده و حتی در ساندویچ عالی است. ساده ترین کار استفاده از ماست یونانی است. با ای ...

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت دارد و در بعضی از شهرها مثل اصفهان به آن استانبولی میگویند. اما استانبولی تهرانی ن ...

طرز تهیه ژله های حوض ماهی و شکل سبزه عید

طرز تهیه ژله حوض ماهی و شکل سبزه عید را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. این مدل در عین زیبایی بسیار ساده بوده و در کوتاهترین زمان تهیه می شود.مواد لازم :ژله بلوبری ۲ بستهژله آلوئه ورا ۱ بستهبستنی وانیلی ۱ ...

سالاد پاستا و سالمون، سالادی مغذی و سرشار از امگا ۳

بدن انسان برای برطرف کردن نیازهای خود به مواد تغذیه ای ازجمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد. نوشته سالاد پاستا و سالمون، سالادی مغذی و سرشار از امگا ۳ اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه آش انار

آش انار یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن را در این مطلب مشاهده می کنید.  مواد لازم برای آش انار  سبزی آش  نیم کیلو برنج  نصف پیمانه عدس  یک پیمانه پیاز متوسط  3 عدد آبانارترش  یک لیوان و نمک فلفل ، زردچوبه  به میزان لازم روغن سرخ کردنی ...

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

امروز می خوایم تافی خونگی درست کنیم ، چطوره قبلش یکم بیشتر راجع بهش بدونیم؟ مشهور ترین تافی در ایالات متحده، تافی انگلیسی هست که توش کره ی زیادی استفاده میش ...

طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی

آبگوشت قرمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است که غذایی است که هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورش قورمه سبزی! آسمونی در این بخش طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی را منتشر می کند. مواد لازم برای تهیه آبگوشت قرمه سبزی سبزی قورمه 250 گرم گوشت گوسفند نیم کیلو لوبیا قر ...

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد. ...

نحوه تهیه لیمو مرغ در فر

طرز تهیه مرغ لیمویی در فر

به عنوانبرای ایران: این مرغ زیرا از این راه است که هیچ برنامه. این گروه بسیار قوی و طعم لیمویی. بسیار قدرتمند! این گزارش به عنوانایران: در همان توسعه پخته شده مرغ بعدی. به یاد داشته باشید برای انجام بد نیست.اول با قلم مو آن را کشتی که از مرغ رو تا مناقصه. چرب نیز می باشد.رایگان ظرف مهم نیست.بنابراین شما می توانید با استفاده از یک سینی فر استفاده کنید. چون ما قرار نیست سس ایجاد شده در ته ظرف.مهم نیست که از لیموسبز استفاده کنید و یا لیموزرد.نکته مهم این است که لیمو رابا ورقه های بسیار نازک رسید.نزدیک به یک و نیم تا دو لیمو به کف ظرف مورد نیاز است.بسته به اندازه ظرف ، هر گونه بازخورد بسیار خوش آمدید: این یک لیمو یی که در زیر مرغ قرار داده و آن را به مرور در اثر حرارت ملایم فر آن را ایجاد کنید; عطر خود را به هدف از مرغ . بسیاری با اینتاریخ یک گرم پوست لیمو معدن خوب نیست بهتر است فقط چند تکه از مرغ و اجازه دهید تمام ظرف رو در پوشش است.اگر تا اینزمان گرم پوست لیمو مشکل دارید توصیه می کنم تنها یکی از دو قطعه هر کدام از ران مرغ تنها.فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد به ارمغان آورد.من پوست یکی از لیموبه طور کامل رنده.بیشتر ق,هیچ, ق غذاخوری" دیدن" یک لیمو را در روغن زیتون فوق العاده روغن زیتون ریخته.اما باز ؟ برای تایید. این میزان زِست لیمو ترش یه عطر و طعم بسیار تند و قوی به مرغ میده. لذا توصیه میکنم در صورتی که باهاش مشکل دارید میزانش رو کم کنید.آب اون لیمویی که پوستش رو رنده کرده بودم رو کاملا گرفتم و به روغن و زست اضافه کردم.بازم واجبه تاکید کنم: من هدفم اینه که این غذا فریاد بزنه "لیمویی" وگرنه شما ممکنه ذائقه تون این همه لیمو رو تحمل نکنه. تا الان براتون حتما روشن شده که من ذائقه انعطاف پذیری دارم و همه چی رو میپسندم. منتها چون می پذیرم ذائقه ها متفاوتند دارم اینقدر تاکید میکنم سیر رو هم خیلی ریز رنده زده یا خورد کرده و اضافه میکنیم.باز ممکنه شما نیاز ببینید که میزان سیر رو هم کم کنید. اینا رو دارم تاکید میکنم که بعدا شاکی نشید که چرا اینقدر طعمش قویه! وگرنه من خودم از چهار حبه سیر استفاده میکنم!خب حالا به مخلوط روغن و آبلیمو به میزان نیاز نمک و فلفل اضافه میکنیم و هم میزنیم و لوبیا سبزها رو توش میغلتونیم.لوبیاها رو دور تا دور ظرف میچینیم.حالا نوبت مرغه.اولا که نیاز نیست حتما از ران مرغ استفاده بشه شما میتونید از سینه مرغ هم استفاده کنید.دوما نیازی نیست پوست داشته باشه میتونید پوستش رو بکنید.منتها به نظر من اگر با پوست پخته بشه و بعد موقع سرو پوستش کنده بشه بهتره چون اون تکه های سیر و زست لیموی روی پوست ممکنه در اثر طبخ در فر بسوزند و طعم مرغ رو تلخ کنه. اینطوری خیالمون راحته که حتی اگر هم حرارت باعث سوختن سیر و زست شد باز به مرغ آسیبی نمیرسه.زیر و روی مرغ رو با مخلوط روغن و آبلیمو پوشش میدیم و یک عالمه از زست و سیر رو هم روی پوست مرغ قرار میدیم. (همینطور که عرض کردم قراره بعدا پوستش جدا شه برای همین اینکار رو میکنم. در غیر اینصورت بهتره روی سطح مرغ تکه های سیر و زست وجود نداشته باشه.)سیب زمینی ها رو هم برش زده و در مخلوط روغن میغلتونیم و دور تا دور رانها میچینیم.ظرف رو به مدت 50 دقیقه درون فر قرار میدیم.این زمان حدودیه و بسته به شرایط فر و جنس ظرف و ارتفاع دیواره اش و سایز مرغ ممکنه کمتر یا بیشتر بشه.اگر از سینه مرغ استفاده میکنید زمان طبخ کمتر خواهد بود.بعد از 40 دقیقه دیگه هر 5 دقیقه یکبار مرغ رو با یک چاقو چک کنید که مطمئن بشید درست پخته.برای من همیشه همین 50 دقیقه جواب میده. ولی باز هم همون قانون هر 5 دقیقه چک کردن رو هر بار انجام میدم. آدم نباید هیچوقت تا این حد به خودش اطمینان داشته باشه. یه آشپز خوب همیشه حواسش به غذاش هست و به امان خدا رهاش نمیکنه!مشاهده میفرمایید که گوشت مرغ کاملا پخته. و از تصویر مشخصه که زیادی و بیش از حد هم نپخته چون کاملا نرم و آبداره. به طوری که توی دهن آب میشه. نرم و خوشمزه و ترش و لیمویی.تلاش کنید هیچوقت مرغ رو زیادی نپزید چون آبش رو از دست میده و خشک میشه و خوردنش اون لطف رو دیگه نداره.لوبیا و سیب زمینی ها هم کاملا پختن. یعنی همینطور که میبینید برشهای سیب زمینی پوششی برشته و مرکزی نرم دارند.این غذا یه طعم و عطر بسیار تند لیمویی داره و همینطور که هدف داشتیم کل غذا از دور فریاد میزنه: لیمووووووووووشیوه طبخ غذاها با پوست لیمو یک شیوه رایج در دنیاست. ولی چون از کامنتها طی سالیان متوجه شدم که خیلی ها با عطر و طعم تند و تلخ لیمو مشکل دارند چندین بار گوشزد کردم که میزانش رو کم کنید. دیگه عواقبش با خودتون!برخی از لیموها پوست تلخی دارند و همین باعث میشه که طعم غذا کاملا تلخ بشه. نه اون تلخی ای که از عطر تند لیموه بلکه تلخی غیر قابل تحمل. برای جلوگیری از این مورد شما یک برش از لیمو رو گاز بزنید و اگر احساس کردید تلخی پوستش براتون غیر قابل تحمله یعنی با این لیمو نمیتونید آشپزی کنید. وگرنه خیلی از لیموها هستند که پوستشون نازکه و ایجاد تلخی در غذاها نمیکنند. این سبک تهیه غذاها با پوست لیمو یک سبک رایج آشپزیه و غلط نیست. فقط باید از لیموی مخصوص اینکار استفاده کنید.